SGS Productions 
Professionele muziekproducties

Live muziek

Professionele live muziek voor iedere gelegenheid! Hieronder vindt u meer informatie over de divers acts van SGS Productions. 

Voor verder informatie en boekingen verwijzen wij u naar de pagina's van deze acts op Gigstarter. Daar vindt u ook foto's, video's en geluidsfragmenten. Via gigstarter kunt u, zonder bijkomende kosten, deze acts boeken. U heeft daarbij direct contact met Salvatore die met u alle afspraken zal maken. 

Gigstarter pagina's:

Bandera Latina

Trio Ritm'O

Duo Gin & Tonic

Salvatore Giuseppe Sichi

Onze acts

Bandera Latina

Bandera Latina

Al meer 25 jaar dé wereldmuziek act van Nederland

Over Deze spetterende 5 persoons formatie is dé keuze voor iedereen die meer wil dan alleen een geweldig feest. Met Bandera Latina krijg je zo veel meer: wereldmuziek van het allerhoogste niveau, professionaliteit en een muzikaal programma dat voor ieder wat wils biedt. Bezoek hun website

Gin & Tonic

Gin & Tonic

Stijlvol allround duo

Over Heerlijke wereldmuziek, afgewisseld met blues, jazz en pop. Virtuoo uitgevoerd en op een prettig volume.

Trio Ritm'O

Trio Ritm'O

Pure Spaanse Passie!

Over Trio Ritm'O is gespecialiseerd in de muziekstijl Rumba Flamenca. Deze stijl, bekend van o.a. Manolo Sanlucar, Los Reyes en Peret vond bij het grote publiek vooral erkenning dankzij the Gipsy Kings. Verder spelen zij een keur van Spaanse en Zuid-amerikaanse nummers. Perfect voor een zomerse fiësta!

Salvatore Giuseppe Sichi

Salvatore Giuseppe Sichi

Allround muziek van topniveau!

Info Een solo optreden van Salvatore is een ware beleving; van wereldmuziek in het Spaans en Italiaans tot blues, jazz en pop met hier een daar een tikje klassiek. Dit alles prachtig uitgevoerd door deze rasmuzikant.